Vojvotkinja od Cambridgea, 37-godišnja Kate Middleton i njena šogorica, vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle stale su na kraj svim glasinama o njihovom neprijateljstvu prilikom zajedničkog odlaska na finale Wimbledona, prenosi birtanski Mirror. U društvu Kateine sestre, Pippe, pratile su meč Serene Williams i Simone Halep. Cijelo vrijeme su razgovarale, osmijesi im nisu silazili s lica, a kasnije je Kate malom gestom pokazala koliko su dobre.

Naime, Meghan nije uspjela sakriti razočarenje kada je njena bliska prijateljica, Serena izgubila meč. Srećom, odmah kraj nje našla se Kate, koja ju je nježno potapšala po leđima, kako bi je utješila. Gledatelji su komentirali da su vojvotkinje izgledale vrlo prisno i slatko zajedno. Sve je potvrdila i stručnjakinja za govor tijela koja je rekla da, ako je nesuglasica među damama i bilo, više ih nema.

Ove se 37-godišnjakinje navodno puno bolje slažu otkad se rodio maleni Archie. Osim toga, suprotno brojnim medijskim nagađanjima, njihov odnos dodatno je ojačao kada su Harry i Meghan preselili iz Londona u Windsor i napustili Kraljevsku fondaciju kako bi osnovali svoju.