Kate Middleton i princ William sudjelovali su na tradicionalnoj kraljevskoj regati King's Cup, kojom se svake godine prikupljaju sredstva za humanitarne organizacije koje vojvode od Cambridgea sponzoriraju. Njihova djeca, šestogodišnji princ George i dvije godine mlađa princeza Charlotte, pratili su tko će odnijeti pobjedu.

Zatim ih je majka dovela do prozora iznad pozornice gdje su se trebale dodijeliti nagrade pobjednicima utrke. Međutim, kada je došao trenutak da pozdrave publiku, princeza Charlotte isplazila im je jezik. Majka Kate odmah je priskočila da ju spriječi, no Charlotte je već uspjela u svom naumu. Obožavatelji joj to nisu zamjerili, a čak se i 37-godišnja Kate nasmijala svojoj nestašnoj djevojčici.

Podsjetimo, Charlotte ovo nije prvi puta da je iznenadila publiku svojim ponašanjem. Svoju veselu narav pokazala je i na vjenčanju svog strica, princa Harryja i njegove odabranice Meghan, plazeći jezik dok se vozila u automobilu. Iako to ne priliči pripadnici kraljevske obitelji, koja je vrlo stroga po pitanju ponašanja i javnih istupa, malenoj Charlotte obožavatelji to ne zamjeraju.