Ugledni britanski estetski kirurg dr. Munir Somji uvjeren je da je vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton minimalno, ali trajno mijenjala svoj izgled podvrgnuvši se omanjem estetskom zahvatu koji neukom oku lako promakne. Naime, on je na službenoj stranici svoje klinike usporedio fotografije 37-godišnje vojvotkinje i zaključio da si je ubrizgala injekcije tzv. 'baby botoksa' te smatra da su razlike više nego očite, pišu strani mediji. 

'Naša Kate voli malo 'baby botoksa'. Uočite smanjenje finih linija na čelu, ali također pogledajte podizanje krajnjeg 'repa' obrve. Magija 'baby botoksa' je u tom što se ne osjećate toliko teško i što vam daje suptilno smanjenje bora, kao i bolji položaj obrva', napisao je kirurg Somji, čija se klinika nalazi svega desetak minuta autom od Kensingtonske palače. Inače slovi za jednog od najboljih plastičnih kirurga u Britaniji. 

'Baby botoks' je inače suptiliji od običnog i daje prirodniji izgled. Dio njegovih pratitelja se složio s napisanim, dok su ga drugi u komentarima nazvali 'zločestim'. O cijelom se slučaju oglasila se i Kensingtonska palača u službenoj izjavi za The New York Post. Negirali su sve navode estetskog kirurga i naglasili da članovi kraljevske obitelji nikada nisu promicali promociju takvih zahvata. S druge strane, iako nije javno komentirao slučaj Kate Middleton, priznao je da je spomenutu fotografiju objavio jer je smatrao kako se radi o odličnom primjeru 'prije i poslije botoksa'. S obzirom da se Kate bliži 40. godini, ne bi bilo čudno da je malo poradila na prevenciji bora.