Story radio
Početna Celebrity 53809 prikaza 12. ožujka 2019.

Kate Middleton u trećem mjesecu trudnoće?

Profimedia.

Izvor otkriva cijelu pozadinu priče

Iako se već neko vrijeme šuška da Kate Middleton očekuje četvrto dijete, za sada još uvijek nije ništa službeno potvrđeno, ali s obzirom na posljednju izjavu koju je dala na javnom događanju u Sjevernoj Irskoj, sve su glasnija nagađanja o još jednoj kraljevskoj trudnoći. 

Naime, Kate je izjavila kako bi jako voljela imati još jedno dijete, te da je psihički spremna za još jednu prinovu u obitelji. Prema pisanju In Touch Weekly magazina, vojvotkinja je u trenutku izjave već znala za svoju trudnoću. 'Kate je trudna oko tri mjeseca', otkrio je izvor za tabloid te ispričao kako vojvotkinja i princ već neko vrijeme rade na djetetu, ali nisu očekivali da će tako brzo zatrudnjeti.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Također, izvor otkriva da s objavom o trudnoći čekaju zbog Meghan koja uskoro treba roditi prvo dijete, pa ne žele pažnju preusmjeravati na sebe. 'Već je dovoljno konkurencije i svađa između braće i njihovih supruga, pa Kate ne želi dodavati ulje na vatru', ispričao je izvor i otkrio kako vojvotkinja smatra da nosi curicu zbog istih simptoma koje je imala u trudnoći s Charlotte. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Komentari