Malo koja žena ne bi poželjela posjedovati odjeću ikone devedeseith, Kate Moss. Ipak, prije nego li je stekla svjetsku slavu, u razdoblju između 14. i 19. godine nije raspolagala s mnogo novca pa nije mogla puno i često trošiti na nove krpice. Ipak, Kate je uspjela pronaći način da i dalje izgleda odlično i bude u trendu, a sada je podijelila svoj savjet kako bi olakšala muke onima koji pate od istog problema.

'U tinejđerskim godinama svu sam svoju odjeću kupovala u second hand trgovinama. Ne biste vjerovali kakvi se komadi tamo mogu pronaći za smiješnu cijenu', ispričala je manekenka u intervjuu za The Guardian. Iako nije mogla puno potrošiti, Kate je uvijek birala samo kvalitetne materijale, dok se markama nije opterećivala te je upravo to savjetovala svima onima koji prakticiraju kupovinu odjeće u second handovima.

Iako si danas može priuštiti što god želi, Kate priznaje kako rado posjećuje second hand trgovine unatoč tome što sada može kupovati odjeću s potpisom, a upravo takav pristup modi dokazuje koliko je zanosna plavuša modno osvještena i dosljedna svom stilu.