Iako joj je rođendan bio u srijedu, engleski supermodel Kate Moss proslavu 45. rođendana započela je u utorak navečer. Dok je Kate napuštala proslavu, paparazzi su uhvatili jedan detalj na njenoj ruci koji nitko do sada nije primijetio, zeleni dijamantni prsten na vjenčanom prstu. 

Iako par svoju vezu drži u tajnosti, prsten bi mogao biti znak kako su ipak nakon svih ovih godina konačno uplovili u bračnu luku. Podsjećamo, manekenka je u vezi s grofom Nikolaiom von Bismarckom od 2015. godine, a nakon devet mjeseci Nikolai je Kate postavio sudbonosno pitanje na njihovom odmoru u Veneciji.

Kate je rođendan slavila sa svojim odabranikom i najbližim prijateljima, uključujući dizajnericu Stellu McCartney, glumicu Liv Tyler, poduzetnicu Meg Mathews, vizažisticu Charlotte Tilbury, glumicu Sadie Frost i urednika britanskog Voguea Edwarda Enninful. 

Moss se za tu prigodu odjenula u crno, ali njezina odjeća nije bila odraz tuge za godinama koje su prošle. Tako je uparila mini suknju s krznenom jaknom i kožnim remenom u stilu korzeta.

Proslava se odvijala u China Tangu, vrhunskom restoranu dim suma smještenom u poznatom hotelu Dorchester u londonskoj četvrti Mayfair.  Moss je unajmila privatnu sobu u restoranu i ukrasila je balonima i zlatne folijom s natpisom 'Sretan rođendan'. No, čini se da je vrhunac večeri bila torta koja je bila ukrašena replikama mnogih Vogueovih naslovnica za koje je Moss pozirala.