Vojvotkinja od Cambridgea, 37-godišnja Kate Middleton, gostovala je na britanskom dječjem televizijskom programu 'Blue Peter', i progovorila o mentalnom zdravlju njezine djece. Tom prilikom je otkrila vrlo jednostavan način na koji se brine o svojoj djeci, petogodišnjem princu Georgeu, četverogodišnjoj princezi Charlotte i jednogodišnjem princu Louisu.

'Bilo da vani pada kiša ili je sunčano, moraju izaći van. To je zaista sjajno. Potiče njihovu kreativnost i samopouzdanje. Čak i mala količina vremena, poput 10 ili 15 minuta radi veliku razliku u fizičkom zdravlju, ali i u psihičkom', otkrila je te ispričala da se ona kao dijete igrala u barama i tražila s prijateljima punoglavce. 'Bila sam odlučna u tome da 'usadim' slične interese u Georgea, Charlotte i Louisa', dodala je. 

Inače, Kate je tom prilikom dobila i zelenu Blue Peter značku kako bi nagradili njezin trud što potiče obitelji da što više vremena provode u prirodi. Osim nje, značke su dobila i djeca koja su sudjelovala u ovom projektu.