Story radio
Početna Celebrity 22625 prikaza 30. svibnja 2019.

Kate se žrtvovala kako bi se udala za Williama

Profimedia.

Nije joj bilo nimalo lako

Službeni biograf britanske kraljevske obitelji Andrew Morton u svojoj knjizi o vojvotkinji Kate i princu Williamu tvrdi kako je Kate prije stupanja u brak s princem bila tretirana poput sluškinje, i od nje je bilo zahtjevano da se u potpunosti odrekne svoje samostalnosti. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Neki od bliskog kruga vojvotkinjinih prijatelja izjavili su kako je 'mijenjala avanturu za sigurnost' u trenutku kada je odlučila udati se u kraljevsku obitelj, tvrdi Andrew u svojoj knjizi 'William and Katherine'. Autor poznate biografije lady Di 'Diana: Her True Story', tvrdi da je jedina žrtva pomirbe Williama i Kate, bila sama vojvotkinja. Naime, nakon što su 2007. godine princ i Kate prekinuli, pa se potom pomirili, Kate je navodno 'nestala'.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Prijatelji su se zabrinuli jer ih više nije toliko kontaktirala, a isplivala je i priča kako se tijekom prekida Kate pripremala za žensku utrku dobrotvornog jedrenja, potom naprasno otkazavši sudjelovanje čim se pomirila s Williamom. Biografija također otkriva kako se to dogodilo samo tjedan dana prije početka utrke, i uključuje izjavu organizatorice Emme Sayle, koja je vojvotkinji rekla da 'ova utrka nije samo za dobrotvorne svrhe, ona je i za tebe. Molim te, nemoj odustati. Po prvi put u životu radiš nešto u potpunosti za sebe'. 

Danas su vojvotkinji prioriteti njihovo troje djece, a čini se da u svojoj ulozi majke i sudionice britanskog aristokratskog društvenog kruga iznimno uživa. 

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.

 | Author: Instagram screenshot Instagram screenshot.

 

 

Komentari