Glumica Katie Holmes i glumac Jammie Foxx planiraju vjenčanje u Parizu, prenosi Radar Online. Najtajanstveniji holivudski par svoju je vezu krio godinama, a sad su napokon odlučili učiniti sve službenim. O njihovoj vezi nagađa se još od 2013. godine, ali Katie i Jamie do sada su u javnosti viđani vrlo rijetko i uvijek su se skrivali ili bježali od paparazza.

Nepoznati izvori za portal tvrde kako je odlučan da ozaknoni vezu u glavnom gradu Francuske: 'Pariz je grad u kojem su odlučili javno pokazati svoju ljubav nakon godina skrivanja. Katie je uvjerila Jamieja da se skrasi i sad su spremni učiniti stvari službenima. Ona jako želi zimsko vjenčanje u Parizu', tvrdi izvor te dodaje kako su još uvijek zaljubljeni kao prvog dana.

Podsjećamo, navode medija o vezi uvijek su demantirali. Sam Jamie je nekoliko puta tvrdio kako je cijela priča čista izmišljotina i kako su njih dvoje samo dobri prijatelji. S druge strane, nakon razvoda od bivšeg supruga, Toma Cruisea, glumica se povukla iz javnosti te posvetila odgoju kćeri Suri.

Razlog skrivanja veze može se naći i u navodnom ugovoru koji je Katie morala potpisati s  Tomom, u kojem se navodi kako glumica ne smije biti u ljubavnoj veze pet godina nakon razvoda. Priče o zarukama s Jammiem pojavile su se nakon što je Katie viđena s prstenom na ruci, no njezin menadžer tvrdi da je to bio samo rekvizit za snimanje novog filma 'The Secret'.