Katie Holmes, 40-godišnja američka glumica, izgleda bolje nego ikada. Nakon šuškanja o prekidu dugogodišnje veze sa 51-godišnjim glumcem Jamiem Foxxom, bivša supruga Toma Cruisea, prošetala je Manhattanom u odvažnoj odjevnoj kombinaciji. Svi pogledi su bili upereni u njene duge noge koje je naglasila smeđom lateks suknjom dubokog izreza. Na sebi je imala još samo klasičnu plavu košulju i bež salonke. Svoj upečatljivi look je upotpunila ručnom torbicom i glomaznim sunčanim naočalama. 

Iako se tek nedavno govorilo o zarukama Katie i Foxxa, izgleda da je za njih definitivno gotovo. Foxx je na zabavi povodom dodjele Oskara na pozornici pred svima govorio da je slobodan i da se djevojke smiju okupiti oko njega. Podsjećamo, najtajanstveniji holivudski par svoju je vezu krio godinama, a tek prije nekoliko mjeseci počeli su se pojavljivati zajedno u javnosti.

Početkom siječnja Katie je intimnom proslavom obilježila 40. rođendan u New Yorku, a izvor za magazin OK je potvrdio kako su se upravo tada i zaručili te da je Jamie zatražio dozvolu njene majke. Ako je suditi prema posljednjim natpisima stranih medija, Katie ipak neće dočekati da drugi put stane pred oltar nakon što se 2012. godine razvela od 56-godišnjeg Toma Cruisea s kojim ima 12-godišnju kćer Suri.