Glumica Katie Holmes i njezin dugogodišnji dečko, glumac Jamie Foxx, više nisu zajedno. Kako prenosi Marie Claire, 51-godišnji Foxx navodno je na zabavi, koja se održala nakon dodjele Oscara, komentirao kako je slobodan. Vijest je iznenadila mnoge s obzirom na to da su se prije nepunih dva mjeseca pojavila šuškanja o tajnom vjenčanju glumačkog para.

Foxx i 40-godišnja Katie u tajnoj su vezi bili od 2013. godine, a izvor za UsWeekly komentirao je kako se 51-godišnjak nije činio zabrinut oko činjenice da je ponovno slobodan. 'Prije nego što je počeo pjevati, rekao je okupljenoj gomili da je samac. Imao je mnogo žena na pozornici te je plesao s njima. Čini se da je rekao mnoštvu, "ja sam samac"', ispričao je izvor. 

Podsjećamo, najtajanstveniji holivudski par svoju je vezu krio godinama, a tek prije nekoliko mjeseci odlučili su se početi pojavljivati zajedno u javnosti. Početkom siječnja Katie je intimnom proslavom obilježila 40. rođendan u New Yorku, a izvor za magazin OK je potvrdio kako su se upravo tada i zaručili te da je Jamie zatražio dozvolu njene majke. Ako je suditi prema posljednjim natpisima stranih medija, Katie ipak neće dočekati da drugi put stane pred oltar nakon što se 2012. godine razvela od 56-godišnjeg Toma Cruisea s kojim ima 12-godišnju kćer Suri.