Katie Holmes, 40-godišnja američka glumica, izgleda bolje nego ikada, a u posljednje vrijeme privlači poglede svojim odabirom odjevnih kombinacija koje zaista izgledaju osvježavajuće na glumici. Naime, zgodna Katie se pojavila na Chanelovoj godišnjoj 'Tribeca Film Festival' svečanoj večeri umjetnika u New Yorku u kožnom outfitu.

Katie se za događaj odvažila i odabrala styling u kojem je inače ne možemo baš često vidjeti. 'Uvukla' se u uske kožne crne hlače i kožni crni sako s uskim rukavima do ispod laktova. Odabrala je i cipele s petom u crnoj boji, a kako bi razbila monotoniju, cjelokupni izgled je začinila crvenom torbicom. Niti ovaj put nije odabrala teški make up te je raspustila svoju smeđu kosu. Od nakita je odabrala decentnu ogrlicu i narukvicu. 

Inače, 40-godišnjakinji na događaju nije pravio društvo njezin odabranik, 51-godišnji glumac Jamie Foxx, s kojim je u vezi od 2013. godine, godinu dana nakon što je njezin razvod od Toma Cruisea usprkos mnogim peripetijama napokon finaliziran. Nakon toga se nisu gotovo uopće pojavljivali u javnosti, što je samo potpirilo glasine o posebnoj klauzuli iz njihovog predbračnog ugovora, koja je navodno zabranjivala Katie javna pojavljivanja pet godina nakon razvoda. U posljednjih nekoliko mjeseci Katie i Jamie su fotografirani na ulicama Velike jabuke, kao i na zajedničkim odmorima.