Glumica Katie Holmes viđena je, točnije uhvaćena okom paparazza, kako bijesna svom snagom nogom udara automobil. Budući da je poznata po ulogama 'slatkica' koje osvajaju svojim nevinim izgledom, ovakvo ponašanje od glumice bilo je potpuno neočekivano, pa se se strani mediji raspisali o ovoj temi.

Ipak, glumica nije otkrila svoju mračnu stranu već je svoju ljutnju pokazala za potrebe snimanja novog filma, nastalog po popularnoj knjizi 'Tajna'. Inače, kada nije na snimanju, Katie svoj svoje slobodno vrijeme provodi u društvu kćerkice Suri i partnera Jamieja Foxxa.

Smatra se da su Katie i Jamie prohodali nakon što je glumica okončala šestogodišnji brak s hollywoodskom zvijezdom Tomom Cruiseom s kojim ima 12-godišnju kćer. Nagađa se da je Katie svoju vezu s Jamiejem nastojala zataškati jer joj je bivši suprug Tom razvodom uvjetovao da narednih pet godina ne smije pronaći novog partnera. Par je u sretnoj vezi već pet godina, a iako se neko vrijeme nagađalo da su prekinuli, oboje su kazali da su te tvrdnje neistinite