Poznata američka pjevačica Katy Perry, na Instagram profilu svog dečka, Orlanda Blooma, ostavila je poprilično nezgodnu poruku. Na objavi povodom najave nove kazališne predstave Killer Joe u kojoj Orlando nosi glavnu ulogu, Katy se potrudila dati mu do znanja koliko joj nedostaje. Poznata pjevačica u svom je prostom komentaru napisala: 'Trebam sezonsku propusnicu za tu stražnjicu.' i tako oduševila brojne obožavatelje ovog slavnog para. 

Jedini problem u tome bio je što su osim Orlanda poruku mogli pročitati i svi ostali. Naime, Katy je poruku namijenila samo za njegove oči, odnosno, pjevačica je komentar namjeravala uputiti u njihov privatni razgovor pa se po objavi komentara vrlo brzo ispravila i nadodala: 'Ups, htjela sam to poslati u privatnoj poruci'.

Nakon kratkog prekida 2016. godine, Katy i Orlando su ponovno odlučili prohodati. Iako su početkom godine svoje vrijeme intenzivno provodili zajedno, poslovne prilike privremeno su ih razdvojile. Katy je tako trenutno zauzeta nastupima u sklopu svoje turneje Witness, dok je Orlando posvećen glumačkom angažmanom na West Endu. Sudeći prema poruci koju mu je uputila, međusobno si jako nedostaju. 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on