Glumica i producentica Jelena Veljača, nedavno se preselila u Beograd s kćerkicom Lenom koju često vidimo na glumičinim društvenim mrežama. Svoje svakodnevne prilagodbe na novu državu i grad te njihove običaje i navike Jelena voli podijeliti sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, a tako smo nedavno saznali i da je malena Lena krenula u vrtić te upoznaje nove prijatelje, a dobila je i ulogu u seriji na kojoj joj rade roditelji.

Svojom najnovijom objavom glumica se pohvalila kako je njezina djevojčica vrlo skromno dijete koje ima samo jednu božićnu želju. Naime, Jelena je objavila fotografiju pisma djedu Mrazu koje je diktirala mala Lena.

'Dragi djede Mraze, htjela sam ti reći da sam ove godine puno toga dobrog napravila. Prestala sam nositi pelene i krenula sam u vrtić. U vrtiću dobro papam, a najviše volim supu. Preselila sam se u Beograd. Za Božić bih voljela dobiti Pepeljugu u plavoj haljini za bal. Za Božić ćemo mama i ja biti u Zagrebu. Lena Veljača Čuček', stoji u simpatičnom pismu.

Za svoju objavu Jelena je dobila pregršt komplimenata i lajkova, a njezini brojni fanovi složili su se kako je najljepši dio praznika s djecom upravo pisanje pisama djedu Mrazu i kićenje božićnog drvca.