Bivši srpski košarkaš Marko Jarić i njegova nova odabranica napokon su uhvaćeni zajedno u javnosti, zbog čega su šuškanja o njihovoj ljubavi napokon utemeljena.

Nakon sedmogodišnjeg braka s Victorijinom anđelicom i jednom od najljepših žena na svijetu, Adrianom Limom, sportaš ljubi manekenku i bivšu zvijezdu Big Brothera, Sanju Brnović. Par je viđen kako uživa na plaži u Miamiju i to u posebnom društvu, a riječ je o Markovim dvjema kćerima koje je dobio s Adrianom Limom za vrijeme njihova braka.

Čini se kako su osmogodišnja Valentina Lima Jarić i šestogodišnja Sienna Lima Jarić uživale u kupanju s tatom i njegovom novom djevojkom, a sudeći po fotografijama, i sama Sanja se dobro zabavljala. Iako je Sanja za srpske medije tvrdila kako su ona i Marko samo prijatelji, nakon ove scene malo tko će joj vjerovati da je zaista tako.

U prilog tome ide i podatak da se Marko Jarić vraća u Srbiju, kako je pisao Kurir i otkrio da bivši košarkaš gradi luksuznu vilu u strogom centru Beograda u koju je uložio čak tri miliona eura. Iako je godinama živio u SAD-u, Marko je vezan za domovinu u koju bi doputovao barem jednom godišnje te uživao u druženu s obitelji i prijateljima.

Adriana i Marko službeno su se razveli 2014. godine, a šuškalo se da je par dugo vremena imao nesuglasice koje nisu mogli riješiti. Nekoliko puta nakon toga su ponovno viđeni zajedno i u skladnim odnosima, no unatoč ponovnim pokušajima da obnove svoju romansu, čini se kako su odustali od toga i svoja srca dali novim ljubavima.