Shiloh Jolie-Pitt je prvo biološko dijete glumačkog para Angeline Jolie i Brada Pitta, a kad je navršila dvije godine počela se oblačiti kao dječak. Nakon nekoliko godina, kako je rasla i razvijala se, njezin je otac tijekom gostovanju kod Oprah rekao kako malena od roditelja traži da ju zove muškim imenom Jack ili Peter jer sebe smatra dječakom. 

S godinama, Shiloh sve više nalikuje ocu te je ustrajna u tome da svima da do znanja kako se doista ne osjeća kao djevojčica. Kako je od djetinjstva oblačila muške odjevne komade, to čini još i danas te dokazuje da ono što prolazi nije samo 'kriza identiteta' ili pubertetski hir već doista želja da u potpunosti promjeni rod i spol.

Nedavno je sa svojim zaštitarom uhvaćena u opuštenoj šetnji, a fotografije prikazuju kako hormonalna terapija u potpunosti mijenja njen vanjski izgled. Shiloh je za izlazak odjenula široku sivu trenerku i kratke hlače vojničkog stila. Shiloh od najranije dobi nitko nije vidio kako nosi haljinu. Uvijek je bila odjevena u mušku sportsku i casual odjeću kakvu nose njezina braća. Nasmijana djevojčica na fotografijama izgleda opušteno i sretno, bez obzira što je u jeku razvoda njenih roditelja.