Shiloh Jolie-Pitt, prvo biološko dijete glumačkog para Angeline Jolie i Brada Pitta još kao dvogodišnjakinja počela se oblačiti kao dječak, a kada je imala samo pet godina, njezin je otac tijekom gostovanju kod Oprah Winfrey rekao kako malena od roditelja traži da ju zove Jack ili Peter jer sebe smatra dječakom. Brad i Angie oduvijek su je podržavali, pa su joj prošle godine omogućili i da krene na hormonalnu terapiju koja je vrlo važan korak prije same operacije spola koja bi se mogla dogoditi za nekoliko godina.

Sada sa svojih 12 godina, Shiloh sve više nalikuje Bradu Pittu što potvrđuju i fotografije koje su nastale tijekom zajedničke šetnje mame Angeline, Shiloh i njezine sestre Zahare. Shiloh je za izlazak odjenula široku sportsku majicu i kratke hlače vojničkog stila, dok su se njezina mama i sestra odlučile za potpuno crnu kombinaciju.

Iako 12-godišnjakinja već dugo ima kratku kosu, ovaj put je pustila šiške da narastu i ležerno padaju preko desne strane čela, pa neodoljivo podsjeća na Brada koji je i sam nosio sličnu frizuru. Shiloh od najranije dobi nitko nije vidio kako nosi haljinu. Uvijek je bila odjevena u mušku sportsku i casual odjeću kakvu nose njezina braća, a na svečanostima se redovito pojavljivala u odijelima kakva nosi njezin poznati otac.