Kći bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona, 39-godišnja Chelsea Clinton i njezin suprug Marc Mezvinsky dobili su treće dijete. Ponosna majka sretnu je vijest objavila putem Twittera. 'Jutros je na svijet došao naš sin Jasper Clinton Mezvinsky. Preplavljeni smo ljubavlju i zahvalnošću te ga jedva čekamo upoznati s bratom i sestricom', napisala je svojim pratiteljima, kojih ima više od 2,5 milijuna.

Inače, vijest o trudnoći također je objavila putem spomenute društvene mreže. 'Marc i ja smo uživali gledajući Charlotte u ulozi velike sestre, a sada se radujemo gledati Aidana kako će postati stariji brat. Jedva čekamo upoznati novog člana svoje obitelji kasnije ovog ljeta', napisala je u siječnju Chelsea.

Javnost je Chelsea upoznala još kao djevojčicu koja se nakon očeve inauguracije 1993. godine uselila u Bijelu kuću gdje je ubrzo započela svoju karijeru. Kao vrlo mlada djevojka pokazala je snažne organizacijske sposobnosti, a nakon što je diplomirala na prestižnom sveučilištu 'Stanford' započela je karijeru u timu očevog PR tima.