Story radio
Početna Celebrity 5678 prikaza 11. srpnja 2019.

Kći Darka Lazića ne smije upoznati brata?

instagram screenshot.

Kontroverzni pjevač progovori o razlozima

Nakon što je krajem lipnja ove godine dobio svoje drugo dijete, sina Alekseja, srpski pjevač Darko Lazić, otkrio je za tamošnje medije kako malenog brata još uvijek nije upoznala petogodišnja Lorena, pjevačeva kći iz prvog braka s pjevačicom Anom Sević. Kako prenosi Glossy, pjevač se požalio na bivšu suprugu, koja je, ako je suditi prema njegovim riječima, 'kriva' što se brat i sestra još uvijek nisu susreli. 

 | Author: Instagram screenshot Instagram screenshot.

'Nažalost, Lorena još nije upoznala brata. Nadam se da će u skorije vrijeme. Baš bih volio da se upoznaju', započeo je 27-godišnjak te priznao kako se to nije dogodilo čak ni putem video poziva. Također, osvrnuo se i na bivšu suprugu, za koju srpski mediji tvrde kako upravo ona sprječava upoznavanje brata i sestre. 'To morate nju pitati. Ona ima svoj život i misli da tako treba raditi, neću se miješati u njen život. Njen život, njena stvar. Želim joj sve najljepše', rekao je pjevač.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @new_me_911 on

Podsjećamo, pjevač koji se našao u središtu medijske pažnje nakon prometne nesreće u listopadu prošle godine, u kojoj je zamalo izgubio život, iz braka s bivšom suprugom, pjevačicom Anom Sević, ima petogodišnju kći Lorenu, dok je 20-godišnjoj zaručnici, maleni Aleksej prvo dijete. Nakon izlaska zaručnice i sinčića iz bolnice, pjevač se uputio na dogovoreni nastup i tako propustio proslavu petog rođendana kćerkice Lorene koju je organizirala bivša supruga. Prema pisanjima nekih srpskih medija, upravo je nedolazak na rođendan bio razlog zbog kojeg bivša supruga 'brani' Loreni da upozna malenog brata. 

 

Komentari