Preminula glazbena ikona David Bowie iza sebe je ostavila mnogo glazbenih komada koji će se pjevati zauvijek, ali i brojne druge stvari kojima je obogatio glazbenu povijest i stvorio glazbu i stil kakve gotovo nitko prije njega nije. Osim što je svijetu podario umjetničku ostavštinu, Bowie je ima i nasljednicu, a riječ je o njegovoj kćeri Alexandri Zahri Jones za kojom luduje sve više obožavatelja preminule zvijezde.

A post shared by Lexi Jones (@lexi.zahra) on

Davidova kći, koju je dobio s bivšom manekenkom Iman Abdulmajid, proslavila je 18. rođendan, a kako naastoji izbjeći medije i ne biti javna osoba, o njoj se vrlo malo zna. Ipak, obožavatelje njenih roditelja oduševile su njene fotografije. Također, ikonični pa je godinama pokušao skrivati svoju kćer od fotografa, sve dok Iman prošle godine nije objavila njezinu fotografiju na svojim profilima na društvenim mrežama. Kako je i ove godine učinila isto, obožavatelji su uspjeli doći do njezinog Instagrama i poludjeli za Alexandrom.

A post shared by Lexi Jones (@lexi.zahra) on

Osim Alexandre, Bowie ima i sina - 46-godišnjeg Duncana, kojeg je dobio s prvom suprugom s Angelo Bowie, s kojom je bio u braku od 1970. do 1980. godine. Nakon što se od nje razveo, bio je u vezi s još nekoliko ljepotica, a onda je 1992. oženio Iman s kojom je doživio ljubav na prvi pogled i ispunio sve svoje snove, a Alexandra je bila prava kruna njihove ljubavi.