Hrvatska kazališna i televizijska glumica, 36-godišnja Petra Kurtela, podijelila je s obožavateljima na Instagramu zanimljivu objavu. Naime, Petra je mama malenog Relje, koji je u kolovozu prošle godine proslavio svoj prvi rođendan, a da majčinstvo nije uvijek jednostavno, priznala je i u svojoj posljednjoj objavi. 

'Evo i mojih fotki iz teretane! Ozbiljno razmišljam o kupnji ruksaka s povodcem. Zanima me vaše mišljenje. Zašto je to na tako lošem glasu? Samo zato što izgleda kao da šećeš psa ili ima nešto više za što ne znam? S ovim prvim mislim da mogu živjet', napisala je glumica ispod fotografije na kojoj joj društvo pravi sinčić Relja, aludirajući kako je njezina teretana svakodnevno trčanje za malenim. Oduševljeni pratitelji priskočili su glumici u pomoć te su ju u komentarima savjetovali kako treba kupiti ruksak s povodcem jer je praktičan i mamama olakšava brigu oko malenih. 

Inače, prije nekoliko tjedana, istim se ruksakom pohvalila i blogerica Danijela Dvornik, koja je svoju jednogodišnju unuku Balie odvela u šetnju pričvršćenu za dječji povodac. 

Ruksak vodilica već je neko vrijeme aktualan u svijetu zbog svoje praktičnosti, međutim, postoje i oni koje spomenuti ruksak nije oduševio jer smatraju da je vodilica ipak namijenjena četveronožnim ljubimcima, a ne djeci.