Glumica i kći glazbenika Lennya Kravitza, 30-godišnja Zoe Kravitz i njen godinu dana stariji zaručnik, glumac Karl Glusman, vjenčali su se u tajnosti nakon tri godine veze, piše Us Weekly. Zaručili su se u veljači prošle godine, a u lipnju planiraju još jedno veliko vjenčanje u Francuskoj. 

Zoe je otkrila da je zaručena u intervjuu za časopis Rolling Stone u listopadu prošle godine. Zaruke im nisu ispale kako su planirali. 'Karl me htio zaprositi na putovanju u Parizu, ali na kraju zbog posla nismo mogli ići. I jako mi se sviđa što mu je taj plan propao. Zaručili smo se kod kuće, u trenirkama', otkrila je glumica koja je, osim po slavnom ocu, poznata i po ulozi u hvaljenoj i nagrađivanoj HBO-ovoj seriji 'Male laži', čija druga sezona samo što nije počela s emitiranjem. U seriji glume i Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Laura Dern i Meryl Streep. 

Podsjetimo, Lenny Kravitz dobio je Zoe u braku s 51-godišnjom glumicom i redateljicom Lisom Bonet, koju se sjećamo iz serije 'The Cosby Show'. Njena kći sliči svojoj majci toliko da se obožavatelji uvijek vole našaliti s pitanjem tko je tu majka, a tko kći. Vrlo su bliske, poput najboljih prijateljica, a i obje su u dobrom odnosu s Lennyjem, s kojim je Lisa bila u braku od 1987. do 1993. Zoeina majka je sada u braku s glumcem Jasonom Momoom, kojem je sudbonosno 'da' rekla 2017. godine.