Malena Manuela, četverogodišnja kći Ivana Perišića i njegove supruge Josipe započela je svoju predškolsku avanturu, čime se njezina ponosna mama pohvalila na Instagramu. Naime, objavila je fotografiju malene kako stoji ispred školskog panoa odjevena u crnu haljinicu, dok joj je kosa ispletena u uredne pletenice.

'Manu školarka', napisala je Josipa pored fotografije i zaradila brojne lajkove i komplimente. U komentarima se između ostalih oglasila i pjevačica Franka Batelić, koja je uz emotikon srca malenoj poželjela mnogo sreće.

Manuela je krajem srpnja napunila četiri godine, a tom prilikom ponosni otac odlučio joj je pokloniti proslavu kakvu će dugo pamtiti. Naime, nogometaš je na Instagramu podijelio videozapis na kojem njegova vesela kći uživa u nastupu posebnog gosta koji je slavlju bio 'točka na i', a riječ je o klaunu po imenu Šarenko.

Malena Manuela sudjelovala je u triku s nošenjem tanjura, a osmijeh na njezinu licu pokazao je kako je ova rođendanska proslava najbolji poklon koji je mogla dobiti. 'Toliko želja... hvala klaunu Šarenku', napisao je Perišić i tako iskazao zahvalu čovjeku koji je djecu uveseljavao svojim pošalicama i trikovima.

Prisjetimo se, Omišanin i njegova supruga Josipa upoznali su se još u srednjoj školi, gdje su zajedno sjedili u klupi. Iako su tada još bili djeca, ljubav je potrajala te su je okrunili brakom, u kojem su 2012.godine dobili sina Leonarda, a nakon toga i kćerkicu Manuelu.