Iva Radić, poduzetnica i bivša manekenka,  majka je troje djece, 16-godišnje Tashe, 11-godišnjeg Ivana i šestogodišnje Tesse u čijem društvu najradije provodi svoje slobodno vrijeme. Da joj s njima nikad nije dosadno pokazala je i svojom posljednjom objavom gdje je pokazala kako njezina najmlađa kći polako kreće u poduzetničke vode. Naime, na Instagramu je objavila dvije fotografije na kojima Tessa ispred obiteljske kuće prodaje domaću limunadu.

'Ona je pobjednica. Idem se van malo igrati, prodavati limunadu. Malo za osvježenje', napisala je Iva na prvoj fotografiji, dok je na drugoj napisala: 'Je li tko naišao srećo mamina?' i sve popratila emotikonima koji plaču od smijeha.

Inače, ponosna mama Iva svoju je Tessu ove jeseni otpratila u prvi razred osnovne škole, a tada je na svojem Instagram storyju podijelila video svoje školarke, koja pršti od veselja i bez straha kreće u nove pobjede. Podsjetimo, Iva Radić svoje troje djece dobila za vrijeme braka s bivšim suprugom, nogometašem Boškom Balabanom s kojim je bila čak 15 godina.