Jelena Veljača posljednjih nekoliko dana boravi u Indoneziji gdje uživa u obiteljskom odmoru s bivšim suprugom Draženom Čučekom i njihovom trogodišnjom kćerkicom Lenom. Scenaristica ne skriva koliko joj godi boravak u egzotičnoj Indoneziji pa tako svakodnevno s obožavateljima na svom Instagram profilu dijeli trenutke iz daleke Indonezije. Najviše pažnje svakako privlači malena Lena koja je postala prava zvijezda na maminom Instagram profilu pa se 37-godišnjakinja odlučila pohvaliti i posljednjom fotografijom na kojoj trogodišnjakinja zadovoljno pozira okružena luksuzom. 

Na fotografiji koju je Jelena objavila, trogodišnja Lena poput prave princeze pozira u krevetu luksuznog hotela i još jednom pokazuje da zaista zna uživati u životu.  

Podsjećamo, malena je prava mezimica u obitelji, a da ima kraljevski tretman pokazuju i nedavne fotografije s kojima se scenaristica pohvalila. Naime, trogodišnja Lena pozirala je s krunom na glavi u kraljevskom krevetiću, a Jelena ju je prozvala 'Matovilkom'.