Već neko vrijeme glumica i producentica Jelena Veljača živi na dvije lokacije, u Zagrebu i Beogradu, a iako njoj odgovara taj naporni tempo života, čini se da je njena kći Lena ipak osjetila posljedice.

Naime, trogodišnja Lena završila je u bolnici, zbog čega je Jelena aktivnost na društvenim mrežama svela na minimum. Iako nije poznato zbog čega je hospitalizirana, glumica je na svom Instagram profilu otkrila da se malena u vrlo kratkom roku uspjela uvući pod kožu doktorima. 'Ne javljamo se jer smo bili bolesni. Ali brinu za nas posvuda. I u Zagrebu preko telefona i u Beogradu. A primarijus Veljača Čuček se bolje osjeća i već odrađuje specijalizaciju na pedijatriji', napisala je glumica uz fotografiju na kojoj Lena sjedi doktoru u krilu.

Prisjetimo se, prošle godine razveli su se Jelena Veljača i Dražen Čuček, a iako im je to teško palo, još uvijek održavaju dobre odnose. 'Razvod je težak. Gubitak ljubavi je još teži. No, treba ostaviti ego po strani i dopustiti ljubavi da promijeni svoj oblik. Treba biti strpljiv. Dobar. Velikodušan. Treba opraštati. Biti odrasla osoba. Biti snažan. I zapamtite, ako imate dijete, uvijek postoji netko važniji od vas sami', izjavila je nedavno glumica.