Glumica Jessica Alba majka je troje preslatkih mališana, a roditeljstvo joj je najvažnija stavka u životu te se uvijek trudi biti što bolja majka. Nikada nije skrivala koliko je ponosna na svoju dječicu, pa ih nerijetko hvali na društvenim mrežama. Svojom posljednjom objavom na Instagramu pokazala je kako se njezina najstarija kći Honor pretvorila u pravu ljepoticu te konstatirala da vrijeme prebrzo prolazi te da djeca prebrzo odrastaju. 

U videu Honor pozira sa sunčanim naočalama dok u kosi, koja je prošarana ljubičastim pramenovima, ima ružičastu mašnu. 'Raste tako brzo', napisala je Jessica i dodala hashtag 'ljubičasta kosa'. Oduševljeni obožavatelji Jessici su ostavili brojne komentare u kojima naglašavaju da malena neodoljivo nalikuje na nju te su dodali da će, baš poput svoje mame, jednoga dana slomiti brojna srca.

Iako su njezina djeca - 10-godišnja Honor, sedmogodišnja Heaven i sedmomjesečni Hayes, pravi sretnici što imaju pažljivu majku poput nje, nekim metodama kojima se koristi u odgoju svog 'fantastičnog tria' glumica se ipak ne ponosi.

'Želim da me moja djeca guraju van moje sigurne zone. A ponekad to znači da griješim i prihvaćam te greške, što je naročito teško raditi ispred svoje djece', ispričala je Jessica u intervjuu za magazin 'InStyle'. Jednu grešku koju najčešće radi pred djecom ipak joj najteže pada: ' Imam užasnu naviku. Kada god djeca ne mogu naći nešto, ona me pitaju: 'Mama, gdje je moj…. ruksak, četkica za zube, bilo što?' I ja samo kažem: 'Digni svoje du*e.' Mislim da je to loše roditeljstvo', otvoreno priznaje Alba i pojašnjava kako bi ponekad voljela da se može drugačije ponijeti prema djeci u takvim situacijama.