Bivši supružnici Katie Holmes i Tom Cruise za vrijeme braka dobili su kćer Suri koja plijeni pažnju javnosti od malih nogu. No, nasljednica bivšeg glumačkog para više nije tako malena, a sada već s prijateljicama samostalno izlazi i stvara prve velike uspomene. Suri je u travnju napunila 12 godina, a da joj roditelji već sada dovoljno vjeruju, dokazuju fotografije preslatke brinete koja je uživala sa svojim ženskim društvom u jednom od prvih izlazaka.

Odjevene u iste, ružičaste modne kombinacije, tri djevojčice 'ludovale' su ulicama New Yorka, a nemoguće je primijetiti koliko Suri nalikuje svojoj zanosnoj i mladolikoj majci Katie. Vesela trojka u ružičastim kaputima i haljinama s cvjetnim uzorkom nalikovala je jednoj od ženskih grupa kakve smo naviknuli vidjeti u srednjoškolskim filmovima, a osim što su plijenile pažnju, dokazale su kako već sada njeguju dobar stil te kako već sada imaju dobro oko za detalje i odabir modnih dodataka.

Iako više nisu zajedno, i Tom i Katie rado provode vrijeme s kćeri, no češće ju možemo vidjeti u društvu majke. Sudeći po fotografijama, bivši par morat će što bolje iskorisititi slobodno vrijeme kako bi bili sa Suri jer bi malena ubrzo mogla krenuti svojim putem i 'ganjati' zabavu koja ne uključuje nadzor roditelja.