Ljupka Gojić Mikić trenutno je u Japanu, a osim poslom, bavi se i uživjanjem u majčinstvu. Domaća dizajenrica i manekenka nerijetko avanture svoje djece iz svakodnevnog života dijeli na društvenim mrežama, a njezine kćeri Jana Sienna, Mila Amelie i Mari Dana prave su zvijezde. Osim što su zabavne, vesele i uvijek spremne za akciju, djevojčice su uvijek lijepo i trendi odjevene, osobito osmogodišnja Jana koja, poput majke, naučila i pozirati za fotografije na majčinim društvenim mrežama.

Tako je na posljednjoj objavi na Ljupkinom Instagramu Jana pozirala ispred jumbo plakata na kojem je također djevojčica model, odjevena u trendi boho kimono, poderane hlačice i crvene tenisice uz plavo bijele čarape do gležnja. Modnu kombinaciju upotpunila je zavezavši rubac oko glave, a da je od majke nasljedila smisao za modu, jasno je kao dan.

Osim modnog i manekenskog talenta, Jana se dokazala i na području pjevanja i zabave. Tako je Ljupka s obožavateljima podijelila nekoliko videozapisa na kojima Jana pjeva i pleše vlastite koreografije, a u svakom koraku vidi se koliko uživa zabavljajući sebe i druge. Malo tko bi ostao ravnodušan na nešto toliko slatko, zar ne?