Luka Modrić upisan je u povijest kao najbolji igrač svijeta po izboru FIFA-e. Nogometaš je ovu titulu proslavio prije tjedan dana, a danas ponovno ima razloga za veselje. Naime, njegova najmlađa kćer Sofia slavi prvi rođendan, a taj je poseban trenutak Luka obilježio na svom Instagram profilu. Uz fotografiju, na kojoj drži svoju kćerkicu u naručju, je dodao i opis 'Bucka Moja Najljepša', a objava je raznježila njegove brojne pratitelje i fanove koji su malenoj poželjeli sve najbolje. Fotografija je skupila skoro milijun lajkova što i ne čudi s obzirom na to da popularni nogometaš broji preko 15 milijuna pratitelja.

Inače, Luka je u dugogodišnjem braku sa Zagrepčankom Vanjom s kojom ima troje djece, Ivana, Emu i Sofiju. Peteročlana obitelj posljednjih pet godina, otkad Luka igra za Real Madrid, živi u Španjolskoj. Vanja i Luka nedavno su proslavili osmu godišnjicu braka i trinaest godina veze, a da se vole kao i prvoga dana Luka pokazuje na svom Instagramu gdje često možemo vidjeti fotografije njegove sretne obitelji. 

Podsjetimo, na početku njihove ljubavi Luki je bilo je 19, a ekonomistici 24 godine, kad su se upoznali u kafiću na zagrebačkim Ravnicama. Sada slove za jedan od skladnijih parova u svijetu nogometa. Civilno vjenčanje Vanja i Luka upriličili su u svibnju 2010. godine u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a godinu dana kasnije bračne su zavjete izrekli i u crkvi Majke Božje Lurdske.