Marijana Batinić proživljava neke od najzabavnijih trenutaka majčinstva zahvaljujući svojoj luckastoj kćeri Eni. Malenoj su sada tri godine, a mnogi će se složiti kako je ta dob početak najsmješnijih i najsimpatičnijih uspomena iz djetinjstva. Voditeljica je na Instagram Storyju podijelila crtež svoje malene kreativke, a riječ je o 'umjetničkom djelu' koje prikazuje upravo Marijanu.

'

'Ja u 'Životu na vagi', napisala je Marijana na fotografiji kako bi objasnila o čemu je riječ. Naime, njezina Ena svojim je apstraktnim crtežom pokazala kako njezina mama izgleda dok je na poslu, a ovom smiješnom i simpatičnom scenom Marijana se morala pohvaliti i suprugu i Eninom ocu, Mateju Pašaliću.

'Najljepša sam ikad', prokomentirala je Marijana uz puno smijeha. Vesela obitelj nedavno je uživala u zajedničkim trenucima i slobodnom vremenu, a za svoje gradske pohode sva tri člana su se dotjerala po aktualnim trendovima. Ipak, tu je Eni pripala titula 'tatine curice' jer je bila odjevena baš poput njega, što su Marijanini obožavatelji smatrali preslatkim.

Foto: Instagram