Bivša manekenka Tamara Ecclestone za ove božićne blagdane pokazala je kako za nju ne postoji štednja kad je riječ o uređenju doma. Prema pisanjima Daily Maila, kći Bernija i Slavice Ecclestone potrošila je oko 50 000 funti, što je nešto više od 400 000 kuna, na božićne ukrase u svojoj londonskoj vili kojima se pohvalila pratiteljima na Instagramu. 

Inače, svoj dom voli tematski ukrašavati, a ove je godine odabrala motiv snjegovića. Također, prema pisanju britanskog tabloida, samo za adventski kalendar izdvojila je oko 4000 kuna.  Potrudila se i da njena četverogodišnja kći Sofia osjeti svu čar Božića pa je za nju već organizirala blagdanski tulum s oko 50 uzvanika koje su zabavljali Djed Božićnjak i sobovi. No, ni tu nije stala s božićnim iznenađenjima za cijelu obitelj. 

Blagdani su vrijeme kad je obitelj na okupu, ali i kad se ti trenuci trebaju ovjekovječiti fotografijom te iz tog razloga je dala izraditi personalizirani 'photo booth' kako bi mogli svaki šaljivi trenutak pretvoriti u uspomenu. Kroz blagdane, Tamara Sofiju namjerava razveseliti i s nekoliko putovanja u inozemstvo. Inače, bivša manekenka se božićnim drvcem pohvalila još u studenom, no britanski mediji su ju ismijali jer božićno drvce nije bilo gusto, a ukrasi se nisu činili luksuznima.