Story radio
Početna Celebrity 56010 prikaza 31. siječnja 2018.

Kći Nevene Rendeli Vejzović se već sa sedam mjeseci okušala u ulozi modela

Voditeljica je neizmjerno sretna u ulozi majke, a njezine kćeri već sada joj donose prve najljepše trenutke koje će zauvijek pamtiti

HRT-ova voditeljica i miljenica domaće publike, Nevena Rendeli Vejzović, prošle je godine dobila blizanke koje su uvelike promijenile njezin život i svakodnevicu. Kako je uglavnom stalno uz Leu i Mare, Nevena ne može odoljeti da najljepše trenutke svojih kćeri ovjekovječi i podijeli sa svima.

 

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

Tako je, prilikom kupanja, domaća voditeljica otkrila kako jedna od njezinih kćeri očito gaji talent za manekenstvom, a ta laskava uloga pripala je malenoj Lei. 'Moje curice danas imaju sedam mjeseci, a Mare se već ne da fotkati. Zato Lea uvijek spremno pozira', napisala je Nevena ispod fotografije na kojoj se Lea smiješi od uha do uha i pozira u kadi prekrivena sapunicom. 

 

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

Kako izgleda život s malim blizankama, redovito opisuje u svojim šaljivim statusima na društvenim mrežama. Nedavno je tako sve nasmijala izjavom svog supruga Maka Vejzovića da jedva čeka da njihove Lea i Mare krenu u vrtić.  

Autor: A.S.
Foto: Instagram

Komentari