Nedavno je svjetlo dana ugledala nova dokumentarna serija 'Surviving R. Kelly' o slavnom američkom reperu R. Kellyju, koji je u dugogodišnjoj karijeri stvorio niz nezaboravnih hitova, ali izazvao i gomilu skandala od kojih smo mnoge već i zaboravili. Tu je bio brak s 15-godišnjom pjevačicom Aaliyah, snimke seksa s maloljetnicom, optužbe za vođenje seks-kulta, ali i niz bizarnih poteza koji na momente djeluju gotovo sociopatski.

Sada se na Instagramu oglasila i njegova kći Buku Abi, pravog imena Joann Kelly i objasnila zašto se tako dugo nije javljala. Rekla je da o ocu nije govorila zbog svog mira i emocionalnog stanja. Kaže kako je to sve utjecalo na nju i još uvijek joj je teško procesirati. Ona je u svom postu, za koji kaže kako ga je pisala tri dana, svjesna strašnih stvari koje je njen otac radio drugim ženama, nazvavši ga monstrumom.

'Prošle su godine otkako smo braća i ja uopće pričali s njim ili ga vidjeli', napisala je Abi i dodala i kako ni njezina mama, Kellyjeva bivša Andrea, nije komunicirala s njim. 'Čudovište s kojim me sad suočavate je moj otac. Sasvim sam svjesna toga tko i što je on. Odrasla sam u njegovoj kući', kaže Buku.

Inače, R. Kelly već godinama poriče da je napravio nešto loše, unatoč brojnim ženama koje su podijelile šokantne ispovijesti o njegovom ponašanju, prenose strani mediji.