Kako prenosi Kurir, kći preminulog pjevača narodne glazbe, Šabana Šaulića, 40-godišnja pjevačica Ilda Šaulić, donijela je važnu odluku. Naime, Ilda se zbog očeve smrti na neko vrijeme povukla iz javnog života te je sa suprugom i kćerkom otputovala u Ameriku gdje je sada donijela važnu odluku kada je riječ o njezinoj glazbenoj karijeri. 

Osim što je pjevačica u Ameriku otputovala kako bi se odmorila, Ilda je imala i dogovoren nastup s kojim se odlučila ponovno vratiti na glazbenu scenu. 'Ildi nije svejedno što će opet stati na pozornicu i zapjevati nakon obiteljske tragedije. I dalje pati za ocem, ali shvaća da život ide dalje te da se mora vratiti poslu', ispričao je izvor za spomenuti portal koji dodaje kako će kći preminulog kralja narodne glazbe po povratku iz Amerike objaviti novu pjesmu koju je pustila Šabanu iz glazbenog studija prilikom njihovog posljednjeg razgovora.

Podsjetimo, kako je utvrdila obdukcija, Šaban je u Njemačkoj preminuo od posljedica sudara rano ujutro 17. veljače, u okolici Bielefelda, kao i njegov glazbenik Mirsad Kerić. Kum Slobodan Stojadinović, koji je bio s njima u automobilu, i dalje se oporavlja od teških ozljeda.