Najuspješnija tenisačica svijeta, 37-godišnja Serena Williams, prije nešto više od godinu dana postala je majka djevojčice Alexis Olympia, a na svom Instagram profilu redovno dijeli svakodnevne trenutke s malenom. Iznimka tako nije bio ni posljednji video koji je Serena objavila, na oduševljenje mnogobrojnih obožavatelja.

Naime, na videosnimci koju je tenisačica objavila, jednogodišnja Alexis Olympia veselo pozira s reketom u ruci. 'Povijest u nastajanju', kratko je prokomentirala ponosna mama svoju kćerkicu koja je, ako je suditi prema objavljenom, već sada krenula maminim stopama. Mnogobrojni obožavatelji slavne tenisačice oduševili su se malenom, pa su mnogi tako komentirali kako s nestrpljenjem očekuju dan kada će i Alexis Olympia zaigrati tenis. 

Inače, malena je prava zvijezda društvenih mreža, pa tako, iako ima samo godinu dana, već posjeduje i vlastiti Instagram profil. Njezina mama, iako ponosna zbog njezinog odabira nove igračke, nedavno je za strane medije komentirala kako se ipak neće miješati u odabir profesije malene Alexis. 'Olympia ne igra tenis, osim naravno, ako to ona ne želi', rekla je tada 37-godišnjakinja.