HRT-ova novinarka Tončica Čeljuska redovito prima komplimente na račun atraktivnog i mladolikog izgleda, no na posljednjoj objavi fokus ipak nije bio na njoj. Naime, simpatična novinarka na Instagramu je objavila fotografiju s kćeri Anuškom čija ljepota podjeća na onu porculanskih lutkica kakve smo svi posjedovali kad smo bili manji. Ljepušksta plavuša neodoljivo podsjeća na svoju majku, a toga je Tončica i sama svjesna.

'Osmijeh se vratio u grad', napisala je Tončica u opisu fotografije na kojoj obje ljepotice imaju zamaman osmijeh prilikom poziranja. Također, Tončica pomoću brojnih hashtagova je istaknula kako je Anuška ljepotu i nasljedila od nje i kako je njena mlađa verzija - 'Ja, ali bolja', napisala je i potaknula lavinu komentara svojih obožavatelja koji nisu prestali hvaliti njihov izgled te isticati koliko liče. 

Anuška je u lipnju napunila 25 godina, a ona nije jedino Tončicino dijete. Tončica iz braka s bivšim suprugom Zlatkom Čeljuskom ima još i mlađu kćer Tihanu koju su dobili 1998. godine.