Zvijezda reality showa The Keeping up with the Kardashians i model, Kendall Jenner, doživjela je prometnu nesreću u Cannesu gdje je trebala biti gost na Fashion for Relief događaju.

Prema policijskom izvješću, automobil Kendall Jenner sudjelovao je u manjoj prometnoj nesreći prouzročivši samo manju štetu na braniku. Iako Kendall nije ozlijeđena, morala je preskočiti crveni tepih kojim je trebala šetati uz Bellu Hadid, Nataliu Vodianovu i Winnie Harlow. Manekenka se pridružila događaju nešto kasnije te je zabljesnula u sivoj minijaturnoj haljini s kojom je istaknula duge noge i ekstremno visokim potpeticama u klasičnoj crnoj boji.

Koliko god kontroverzna i skandalozna bila obitelj Kardashian, što najbolje možemo vidjeti po istoimenom reality showu i svim obiteljskim dramama koje proživljavaju, prometne nesreće im nisu nešto što je u njihovoj domeni, barem koliko je javnosti poznato. Tako je Kendall, nakon što je prva u obitelji doživjela nezgodu u prometu vrlo elegantno ušetala na party na kojem se i trebala pojaviti.