Poznata članica klana Kardashian, Khloe Kardashian, rodila je kćerkicu prije nekoliko dana. Porođaju su prisustvovali članovi obitelji - Kourtney, Kim, Kris te njezina najbolja prijateljica Malika. Osim njih, tamo je bio i Khloein partner Tristan Thompson koji je ovih dana pod budnim okom javnosti zbog prevare. 

Upravo zbog činjenice da ju je Tristan prevario, javnost je ostala začuđena kada je Khloe objavila kako se kćerkica Ture, a prezime joj je Tristanovo, Thompson. 'Naša djevojčica, True Thompson ukrala je naša srca i preplavila nas ljubavlju. Blagoslovljeni smo što ovom anđelu možemo poželjeti dobrodošlicu u našu obitelj. Mama i tata te vole True', objavila je Khloe na Twitteru. 

Ono što sve zanima je u kakvim će odnosima biti Khloe i Tristan s obzirom na pričama o njegovoj nevjeri. Dok jedni misle kako njihova veza neće opstati, drugi pak smatraju da će upravo dolazak na svijet male True, izgladiti njihove odnose. Zanimljivo je i to što nekoliko dana stara True već ima Instagram profil i više od 120 tisuća pratitelja.