Khloe Kardashian, 34-godišnja reality zvijezda, posljednjih se mjeseci pojavljuje u medijima kroz skandalozne izjave njenog bivšeg supruga, Tristana Thompsona. Danas je napokon otkrila svoju istinu, nadajući se da će stati na kraj tračevima, koji govore da se s bivšim košarkašem počela viđati još dok je on bio s bivšom, tada trudnom djevojkom, Jordan Craig. 

'Razočarana sam što uopće imam potrebu ovo objaviti, ali moram reći svoju istinu. Prosudite sami', izravno se obratila javnosti putem društvenih mreža. Podsjetimo, Khloe i Tristan počeli su izlaziti 2016. godine, kada je on navodno i dalje bio sa svojom tadašnjom djevojkom, koja je bila trudna s njihovim zajedničkim sinom, Princeom. No, unatoč sudskim dokumentima kojima je Jordan optužila Khloe da se viđa s njenim partnerom, reality zvijezda je od samih početaka odlučno govorila kako je košarkaš u to vrijeme bio slobodan. 

'Ovo je moja istina: Tristana sam upoznala zato što je ON ODLUČIO otići sa mnom na spoj na slijepo. Zajednički nas je prijatelj spojio. Nakon što smo otišli na nekoliko večera, rekao mi je da ima bivšu djevojku, koja je trudna. Očigledno, nisam imala volje nastaviti naše druženje, pa ni započinjati vezu. Uvjeravao me da je njihov odnos završen mnogo prije nego što smo se upoznali. Dao mi je da razgovaram s najužim krugom njegove obitelji i prijatelja. Pokazao mi je fizički dokaz njihovog razgovora i uključio me u pozive s njegovim odvjetnicima kako bi dokazao istinu', ispričala je Khloe iskreno. 

Na samom kraju priznala je da joj je žao što se ovo sve događa i da se nada da je to što govori prava istina, jer više ne zna kome vjerovati. Duboko se nada da svi ljudi s kojima je razgovarala, nisu lagali, jer smatra da nijedna žena ne bi trebala prolaziti kroz takvo što.