Već i ptice na grani znaju da sve što Kim Kardashian objavi na Instagramu doseže rekordan broj lajkova u vrlo kratkom vremenu. Upravo to dogodilo se i s njezinom posljednjom objavom. Naime, Kim je s obožavateljima podijelila obiteljsku fotografiju svih članova Kardashian-West obitelji, a upravo ta slatka fotografija dosegla je čak četiri milijuna lajkova u samo šest sati. 

'Mislim da ne razumijete koliko je teško napraviti dobru obiteljsku fotografiju. Ovo je sve što smo uspjeli napraviti prije nego je moje troje djece počelo plakati. Mislim da sam i sama zaplakala', napisala je Kim ispod obiteljske uspomene koja je raznježila njezine pratitelje. Da će četverogodišnja North i dvogodišnji Saint uskoro i sami biti među vladajućim 'Instagramovcima' pokazuju poze koje su zauzeli na fotografiji, a ni odjećom ne odudaraju od modnih standarda svoje obitelji.

Osim njih dvoje, fotografiji se pridružila i najmlađa članica obitelji - dvoipolmjesečna Chicago West koju Kim drži u naručju. Iako fotografija daje dojam da je riječ o idiličnoj i sretnoj obitelji, nedavno su svijet šokirale glasine o navodnom razvodu Kim od Kanyea. Reality zvijezda navodno se razvodi od poznatog repera jer više ne može izaći na kraj sa 'suprugom iz pakla'. Ipak, starleta se, što se javnosti tiče, i dalje drži jedne jedine izjave koju je nedavno dala - 'da je sve u redu i da par vodi sretan bračni i obiteljski život'.

Foto: Instagram