Reality zvijezda Kim Kardashian osim po 'plačljivom' izrazu lica, poznata je i po svojim provokativnim fotografijama, a sad se doznalo da tim potezima često izluđuje Kanyea Westa. Iako njezine fotografije na društvenim mrežama skupe milijune lajkova, on nije nimalo impresioniran. 

Naime, u intervjuu televizijske emisije 'The Ellen Degeneres Show' Kim je priznala kako se često svađa sa suprugom radi fotografija koje objavljuje. Zadnje oko čega su se 'zakačili' bila je fotografija na kojoj pozira polugola dok peče kolače. Odjevena samo u grudnjak i gaćice boje kože te s žlicom punom rastopljene čokolade oduševila je fanove, no Kanye je fotografski uradak komentirao kao krajnje neprimjeren.

U emisji se našalila: 'Ako često objavljujete takve, provokativnije fotografije, to ponekad zna biti razlog za svađu', odgovorila je te dodala kako ju suprug često podržava i želi da je samouvjerena te zadovoljna svojim tijelom, no često ga zna izluditi s previše seksepila koje objavljuje na Instagram profilu. 

Sama Kim priznaje da se često zna naći u začaranom krugu u kojem jednostavno želi svoju privatnost zadržati za sebe, dok u drugom trenutku želi osnažiti i druge žene da se ne srame vlastitog tijela. Ipak, Kim nije jedina članica obitelji Kardashian koja se našla na meti kritika vlastitog partnera. Bivši dečko Kourtney Kardashian, Younes Bendjima također nije bio zagovaratelj njenih polugolih fotografija na društvenim mrežama.