Reality zvijezda Kim Kardashian zbog velikog požara u Kaliforniji bila je prisiljena evakuirati se iz svog doma u Calabasasu. Požar se brzo širio i zarobio je ljude u kućama, automobilima, čak i u podrumu bolnice. Najpoznatija svjetska starleta je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija i Instagram storyja u kojima je prikazala užas u kojem se našla s obitelji. 

Napisala je kako je dobila dozvolu policije da se vrati u raskošnu vilu samo po nekoliko stvari jer bi joj dugo zadržavanje moglo ugroziti život zbog vatre koju vatrogasci nisu moglu obuzdati neko vrijeme. 'Molite za Calabasas', poručila je obožavateljima podijelivši video na kojemu se vidi požar u pozadini. 

Prema pisanju Mirrora, policija je pokrenula evakuaciju za tisuće ljudi diljem grada Paradisea. Prema izvorima neke su izvlačili iz auta i skloništa. Vatra je zahvatila sva područja te aposlutno nitko nije pošteđen ove elementarne nepogode. Mnogi i su snimili užasavajuće scene plamena u blizini ceste dok su pokušavali pobjeći, a Kim se javno zahvalila vatrogascima i svim nadležnima koji se trude spasiti živote ugroženih.