Kako prenosi E! Entertainment News, Kim Kardashian otkrila je nedavno na koje su im se sve načine životi promijenili nakon što je njenom suprugu, reperskoj zvijezdi Kanye Westu, dijagnosticiran bipolarni poremećaj. Podsjetimo, Kanye je otkrio fanovima da se bori s ovim psihičkim poremećajem kroz tekst pjesme na svom posljednjem albumu 'Ye'. 

Iako je dosad bila poprilično šutljiva kada bi bilo govora o suprugovom zdravlju, nedavno je za Vogue progovorila o teškoćama kroz koje su prolazili. 'Mislim da smo trenutno u redu. Sada je sve mirno, ali definitivno se da naslutiti početak svake nove epizode. Riječ je o emocionalnom procesu', otkrila je časopisu.

Nastavlja kako za njega opcija lijeka ne postoji, jer bi to promijenilo njegovu osobnost. Prečesta putovanja na njega djeluju kao okidač, tako da su ih sveli na najmanju moguću mjeru. 

Istovremeno, ova majka i poslovna žena objašnjava kako je Internet ružno mjesto na kojem ljudi govore svakavkva uvredljive stvari bez da znaju potpunu priču.

'Kada se sjetim nekih stvari što su pisali..teško se nositi s takvim stvarima. Kada me pitaju zašto to radi, zašto ga nisam zaustavila..kao su njegove akcije moja greška. Taj mi je čovjek muž', objasnila je. Također je dodala kako svako svoje mišljenje dijeli s njime.