Reality zvijezda Kim Kardashian West sinoć je sa suprugom, 42-godišnjim reperom Kanyeom Westom, izašla na romantičnu večeru u Santa Monici. Inače poznata po besprijekornom izgledu, 38-godišnja starleta za tu se prigodu ipak odlučila za ležerniji izgled, a na licu nije imala ni trunku šminke, što je iznenadilo brojne njene obožavatelje.

Najpoznatija američka starleta, koja je ujedno i vlasnica vlastite kozmetičke linije, rijetko se odlučuje na prirodan izgled. Poznata je po vještom konturiranju lica, a brojni strani mediji često su ju prozivali za nekolicinu estetskih operacija, što ona redovito negira. Iako se dijelu obožavatelja svidjelo kako Kim izgleda bez šminke, mnogi ipak priznaju da je razlika između našminkane i nenašminkane Kim - i te kako vidljiva.

Ipak, uz brojne obaveze koje ima, ne čudi što se i nju u rijetkim prilikama može zateći u takvom izdanju. Pored brojnih poslovnih angažmana, prije godinu dana prijavila se na četverogodišnji pripravnički staž u odvjetničkom društvu u San Franciscu, a uz to sve je i majka četvero djece. S kontroverznim reperom ima petogodišnju kći North, trogodišnjeg sina Sainta, jednogodišnju Chicago te tromjesečnog Psalma. Iako je North i Sainta ona rodila, zbog komplikacija u drugoj trudnoći, par se odlučio da Chicago i Psalma na svijet donesu surogat majke.