Najpoznatija reality zvijezda na svijetu, Amerikanka Kim Kardashian samo što nije dobila svoje četvrto dijete. Naime, surogat-majka koja nosi njezino i dijete repera Kanye Westa završila je kasno u četvrtak u bolnici zbog trudova, pa je Kim smjesta otkazala sve obveze kako bi pohitala k njoj. 

38-godišnja Kim imala je u četvrtak zakazano snimanje za specijanu emisiju Ellen DeGeneres showa povodom Majčinog dana, u kojoj je trebala iznenaditi svoju majku Kris Jenner, no u posljednji čas zamijenila ju je sestra Kourtney. 

Navodno je Kourtney ušetala na snimanje obznanivši svima prisutnima kako 'niti njena mama ovo još ne zna, Kim je u bolnici jer surogat-majka rađa', na što je od majke Kris Jenner dobila odgovor 'Što mi onda ovdje radimo?'. 

Podsjetimo, Kim Kardashian s 41-godišnjim reperom Kanye Westom već ima troje djece, petogodišnju North, trogodišnjeg Sainta, i jednogodišnju Chicago, koju je također rodila surogat majka. Kim je, naime, u prve dvije trudnoće patila od stanja zvanog placenta accreta, što znači da je posteljica prirasla uz stijenku maternice, što je potencijalno opasno po život majke. Iz tog su razloga ona i suprug Kanye odlučili treće i četvrto dijete imati putem surogatstva. 

U nedavnom intervjuu, Kim je izjavila kako razmišljaju da dječačića nazovu Rob, po njezinom bratu i jedinom muškom djetetu u obitelji Kardashian.