Reality zvijezda, 38-godišnja Kim Kardashian i suprug, 41-godišnji reper Kanye West, u petak su dobili svoje četvrto dijete. Par koji ima petogodišnju kći North, trogodišnjeg sina Sainta i jednogodišnju Chicago u petak je dobio još jednog sinčića kojeg je na svijet donijela surogat majka, a iako se ponosna mama sretnom viješću pohvalila na svom Twitter profilu, do sada se nije znalo ime djeteta.

Međutim, vjerni obožavatelji reality zvijezde uvjereni su kako je Kim na indirektan način otkrila ime tek rođenog sinčića. Naime, uz nekoliko posljednjih objava na Twitteru, posebice onih koje su povezane s rođenjem malenog dječaka, Kim je stavila emotikon medvjedića, a njezini pratitelji su uvjereni kako je upravo to ime eng. Bear, slavna mama izabrala za svoje najmlađe dijete. 

Također, po društvenim mrežama su se proširile teorije kako je reality zvijezda ovo ime izabrala u čast suprugovom rodnom gradu Chicagu, odnosno, Chicago Bearsima, momčadi američkog nogometa. Iako se nitko iz slavne obitelji nije oglasio o posljednjim napisima, obožavatelji 38-godišnjakinje uvjereni su kako se obitelji pridružio Bear West.