U nedavnom intervju Kim Kardashian otkrila je nove pikanterije iz prvatnog života. U televizijskoj emisiji Aleca Baldwina zvijezda reality showa The Keeping up with the Kardashians ispričala je javnosti anegdotu koja ju je šokirala, a riječ je o trenutku kada je prvi put ugledala očuha, tada Brucea Jennera, obučenog u žensku odjeću.

'Za očuhovu sklonost ženskoj odjeći saznala sam kad sam imala otprilike 25 godina. Mama je bila na putu. Ušla sam u garažu i zatekla ga u ženskoj odjeći. Šokirano sam istrčala van, tresla sam se. Na brzinu sam spakirala torbu, nazvala sestru Kourtney i rekla joj da moram doći kod nje i tamo provesti vikend. Histerično sam plakala', otkrila je Kim koja trenutno nije u dobrim odnosima s Caitlyn Jenner, odnsno bivšim Bruceom.

'Kourtney me upitala jesam li Brucea uhvatila u preljubu jer nije mogla vjerovati u kakvom sam bila stanju, a on mi je rekao da ništa ne govorim nikome jer će nam uskoro objasniti o čemu se radi', dodala je Kim. Bruce je svoj identitet objavio javnosti 2015. kada se na naslovnici Vanity Faira pojavio kao Caitlyn. Iako je pričala o njoj, Kim i njezine sestre nisu u dobrim odnosima s bivšim očuhom. To je jedan od razloga zbog kojih Caitlyn najviše pati, no djevojke tvrde kako imaju opravdane razloge za udaljavanje od nje.

Foto: Instagram