Reality zvijezda Kim Kardashian West boji se da bi njezin suprug, glazbenik Kanye West mogao imati ozbiljnu bolest. Kako bi umanjila svoju zabrinutost, Kim je Kanyea nakon pojave neugodnih simptoma bolesti, navodno nagovorila da posjeti bolnicu ne bi li otklonili sumnju na upalu pluća zbog koje je početkom godine bio hospitaliziran njihov sin Saint. Zbog straha od dodatnih komplikacija, čini se kako je Kanye svoju suprugu poslušao pa su tako viđeni na putu prema bolnici. 

'Kanye je danima bio bolestan i stanje mu se nije popravljalo. Željeli su se uvjeriti da nema neku ozbiljnu bolest poput upale pluća koja je ranije zahvatila njihovog sina Sainta.', izjavio je izvor blizak paru za People magazin. Na svu sreću, čini se kako je Kanyeovo zdravstveno stanje trenutno stabilno, a pripisani su mu lijekovi koji bi trebali ubrzati njegov oporavak. 'Napravili su nekoliko testova u bolnici i dobio je lijekove. Sada mu je bolje. Treba se odmarati nekoliko dana i zdravstveno stanje će mu se popraviti.', zaključio je izvor. 

Maleni Saint u siječnju je bio hospitaliziran na četiri dana zbog upale pluća, a zabrinuta majka umirila je obožavatelje slavnoga para na svom Instagram profilu objavom u kojoj je istaknula kako se zdravlje njezinog sina vraća na bolje.